bilete de avion ieftine spre israel tel aviv
Bilete de avion

Bilete de avion ieftine spre Israel, cu plecare din Iași și București

de în 19 iulie 2016
Tel Aviv. Foto: Ron Shoshani (Flickr / Creative Commons)

Compania TAROM a pus în vânzare o serie de bilete de avion ieftine spre Israel, cu plecare din Iași sau din București.

Prețul unui zbor pe ruta Iaşi -Tel Aviv pornește de la 157 de euro, pentru un bilet dus – întors cu toate taxele incluse. Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul tarom.ro. Cursa Iași – Tel Aviv are loc de două ori pe săptămână, iar locurile la tariful de 157 de euro sunt limitate.

Tariful pentru un zbor pe ruta Bucureşti -Tel Aviv pornește de la 232 de euro, pentru un bilet dus – întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site. Cursa are loc de 4 ori pe săptămână. Locurile la acest tarif sunt limitate.

AICI puteți consulta oferta TAROM.

Bilete de avion ieftine spre Israel

Compania TAROM oferă transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 de kilograme (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business) plus 10 kilograme pentru bagajul de mână.

Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil.

Bilete de avion ieftine spre Israel

De ce să vizitezi Tel Aviv? Iată ce spun cei de la TAROM:

Tel Aviv este, după Ierusalim, cel mai mare oraş din Israel. Este situat la 58 km distanţă de Ierusalim, pe coasta Mediteranei, într-o regiune cu dune de nisip, unde soarele străluceşte 300 de zile pe an.

Tel Aviv este cel mai modern oraş din Israel, puternic influenţat de civilizaţia europeană contemporană. Este un oraș cu un ritm de viață alert și cu numeroase locuri de agrement. Aici se află sediile principale ale băncilor și ale ziarelor israeliene, precum și a multora dintre marile companii din Israel. În Tel Aviv lucrează un sfert din populația activă a Israelului.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să citiți și despre alte destinații din Asia, urmăriți Andreea în Asia și pe Facebook.

TAGS
RELATED POSTS
Andreea Dogar
București

Asia mi-a plăcut dintotdeauna și mi-am dorit să îi descopăr oamenii, peisajele, natura, tradițiile sau arhitectura. Pe blog povestesc toate experiențele și întâmplările pe care le-am trăit sau le voi trăi în călătoriile mele în Asia.

CĂUTARE

Descoperă mai multe la Andreea in Asia

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Abonează-te la Newsletter

Social
Andreea in Asia

Descoperă mai multe la Andreea in Asia

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura