Despre mine

Asia mi-a plăcut dintotdeauna și mi-am dorit să îi descopăr oamenii, peisajele, natura, tradițiile sau arhitectura.

De ce tocmai Asia? Pentru că m-a fascinat de când eram copil și am văzut o emisiune pe Discovery despre templele de la Madurai, din sudul Indiei, cu turnurile lor înțesate de mii de statui colorate ale zeilor și ale eroilor din epopei.

De atunci, Asia a devenit în mintea mea sinonimă cu un loc exotic și strălucitor, exuberant și plin de viață. Iar fotografiile, cărțile, filmele și documentarele pe care le-am văzut sau le-am citit de-a lungul timpului nu au făcut decât să cimenteze această imagine.

În trecut, am scris articole de turism despre România sau despre destinații europene pentru publicații precum site-ul Yahoo News România, revista „National Geographic Traveler” (ediția din România), site-ul greatnews.ro sau ziarul „Evenimentul Zilei” (print și online).

Pe blogul andreeainasia.ro am să povestesc toate experiențele și întâmplările pe care le-am trăit în călătoriile mele în Asia.

Aici veți găsi impresii de călătorie, recomandări, articole, fotografii, povești despre oamenii întâlniți pe drum, ghiduri, sfaturi, noutăți din diferite țări, oferte de excursii sau informații utile despre bilete de avion ieftine. Îmi puteți trimite sugestii, întrebări, comentarii sau recomandări.

Dacă articolele și fotografiile vi se par interesante și dacă Asia vă place și vouă, puteți urmări pagina de Facebook a blogului și vă puteți abona la newsletter.

madurai india temple

Templele din Madurai. Foto: Paulthy (Flickr Creative Commons)

madurai temple india

Templele din Madurai. Foto: Cotaro70s (Flickr Creative Commons)

madurai temple india

Templele din Madurai. Foto: Colin Houston (Flickr Creative Commons)

Andreea Dogar
București

Asia mi-a plăcut dintotdeauna și mi-am dorit să îi descopăr oamenii, peisajele, natura, tradițiile sau arhitectura. Pe blog povestesc toate experiențele și întâmplările pe care le-am trăit sau le voi trăi în călătoriile mele în Asia.

CĂUTARE
Abonează-te la Newsletter

Social
Andreea in Asia