thailanda cambodgia
Thailanda

Plec 5 săptămâni în Thailanda și Cambodgia. Din Bangkok la Angkor Wat

de în 26 decembrie 2016
Maya Bay (Thailanda) și Angkor Wat (Cambodgia). Foto: Shoufany / Dennis Jarvis (Flickr / Creative Commons)

De când prietena mea cea mai bună a vizitat Thailanda în luna de miere și s-a întors de acolo cu o groază de povești mi s-a deschis și mie apetitul pentru această țară prietenoasă, accesibilă și incredibil de frumoasă.

Așa că acum plec și eu în Thailanda și vă invit ca în următoarele 5 săptămâni să urmăriți blogul și pagina de Facebook „Andreea în Asia”, unde voi publica fotografii și scurte povești de pe drum.

Vom decola spre Bangkok din Viena chiar în noaptea de Anul Nou, în jurul orei 23.30, și vom ajunge în Thailanda pe 1 ianuarie.

Deoarece Thailanda e o țară mare, plină de plaje, insule și peisaje superbe, dar și de situri arheologice și de orașe pline de viață, am decis să stăm vreo 4 săptămâni aici, iar la sfârșit vom merge 4-5 zile în Cambodgia, pentru a vedea templele din Siem Reap (Angkor Wat e cel mai cunoscut dintre ele, dar în junglă sunt și altele care merită să fie vizitate).

Pe scurt, itinerarul nostru arată cam așa: Bangkok – Ayutthaya – Sukhothai – Chiang Mai – Bangkok – Hua Hin – Surat Thani – Koh Samui – Phang Nga – Phuket – Koh Phi Phi – Bangkok – Siem Reap – Bangkok.

Mă întorc pe 8 februarie cu și mai multe povești, fotografii, ponturi și sfaturi de călătorie!

Dacă vreți să urmăriți blogul meu, alăturați-vă, cu un Like, comunității de pe pagina de Facebook „Andreea în Asia”.

TAGS
RELATED POSTS
Andreea Dogar
București

Asia mi-a plăcut dintotdeauna și mi-am dorit să îi descopăr oamenii, peisajele, natura, tradițiile sau arhitectura. Pe blog povestesc toate experiențele și întâmplările pe care le-am trăit sau le voi trăi în călătoriile mele în Asia.

CĂUTARE

Descoperă mai multe la Andreea in Asia

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Abonează-te la Newsletter

Social
Andreea in Asia

Descoperă mai multe la Andreea in Asia

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura